-->

Retouren

Meest gestelde vragen

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat u het bestelde artikel heeft ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen nadat u het laatste artikel heeft ontvangen. U maakt gebruik van uw herroepingsrecht als u ons schriftelijk per post of per e-mail op de hoogte stelt van uw herroeping. Onze adresgegevens zijn: BRANDEAL, Postbus 1432, 1300 BK ALMERE mail: klantenservice(at)brandeal.nl

U kunt voor uw herroeping gebruik maken van het online retourformulier (Thuiswinkel herroeping) maar bent hiertoe niet verplicht. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment heeft gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw herroeping, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling heeft ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden u geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij uw artikelen hebben ontvangen of u heeft aangetoond dat u de artikelen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dient u niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is:

BRANDEAL.nl
Postbus 1432
1300 BK ALMERE

U bent op tijd als u de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. 

Mocht u per abuis een verkeerd artikel hebben ontvangen, dan bieden we u de mogelijkheid om het artikel kosteloos te retourneren. Hiervoor dient u wel eerst een retour aanvraag te doen op onze website en dit te melden aan onze klantenservice. Op het moment dat wij het artikel retour hebben ontvangen, gaan wij het juiste artikel opnieuw aanbieden of storten het geld terug.

De kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. De retourverzendkosten worden enkel terugbetaald wanneer er iets is misgelopen met je bestelling. Ruilt u een product, dan betalen wij de tweede verzending naar u toe.

Nadat u de retourprocedure hebt gevolgd en het pakketje naar ons heb verstuurd, duurt het meestal niet meer dan twee dagen voordat deze bij ons is ontvangen. Wij gaan het pakketje nu verwerken, dit doen wij binnen 5 werkdagen en dan ontvangt u een ontvangstbevestiging van ons. 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment heeft gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw herroeping, van ons terug. Wij kunnen wachten met terugbetalen totdat wij het pakket hebben ontvangen of als u kunt aantonen dat het pakket is verzonden. Is het al langer dan drie weken geleden en heeft u nog geen ontvangstbevestiging ontvangen? Controleer dan eerst met behulp van de trackcode op het verzendbewijs of het pakketje bij ons is aangekomen. Is dit niet het geval stuur uw vraag samen met een kopie van het verzendbewijs naar onze klantenservice.

Ja, in sommige gevallen kan het zo zijn dat we nog wel een product op voorraad hebben of dat de leverancier nog extra voorraden heeft. Geef op het retourformulier aan dat u wilt ruilen en voor welke kleur en / of maat. Na ontvangst van uw retour doen wij ons best om dit voor u in orde te maken. Om dit zeker te weten kunt u ons altijd een mailtje sturen, we helpen u dan graag. Daarnaast bent u altijd vrij om het product binnen 30 dagen aan ons te retourneren en ontvangt u het geld terug.