Privacy Policy

BRANDEAL.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

BRANDEAL.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

BRANDEAL.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Als je bij BRANDEAL.nl een account aanmaakt bewaren wij jouw gegevens op een beveilgde server. In jouw BRANDEAL.nl account slaan we informatie op zoals jouw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  •  Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij jouw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.


Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van BRANDEAL.nl, dan kun je een e-mail sturen naar klantenservice (at) brandeal.nl. Onze klantenservice helpen je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen/verwijderen. Je hebt nadrukkelijk het recht op correctie van jouw gegevens. Mocht er wijzigingen in onze Privacy Policy plaats vinden, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.