-->

Online Marketeer

Brandeal is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in E-commerce op het gebied van mode. Voor onze webshop zijn wij wegens groei per direct op zoek naar een ambitieuze:

Online Marketeer (32-40 uur)

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven marketeer op HBO-niveau die het succes van onze online concept verder uitbouwt. Jouw activiteiten zijn vooral op het gebied van online communicatie: online exposure creëren, SEO, SEA, Social Media, linkbuilding, e-mailcampagnes, affiliate marketing, wat je maar kunt bedenken om meer traffic te genereren.. Je trekt bezoekers naar de sites en converteert deze naar klanten. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het bepalen van onze marktstrategie: hoe realiseren we onze doelstellingen.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

De Online Marketeer is verantwoordelijk voor alle E-commerce activiteiten en het realiseren van de commerciële online doelstellingen van onze online concept.

 

FUNCTIE-EISEN:

– Minimaal een afgeronde HBO-niveau opleiding
– Minimaal 3 jaar relevante ervaring als online marketeer of soortgelijke functie met de daarbij behorende verantwoordelijkheden
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift
– Goede kennis van Google Analytics
– Kennis van Adobe, HTML/CSS is een pré

 

ONS AANBOD:

Naast een inspirerende werkomgeving, ontvang je bij ons een prima salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Uitzicht op fulltime functie en vast dienstverband.
Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een jong, dynamisch, informeel en snelgroeiend bedrijf op het gebied van online media en mode.
Creatieve vrijheid. Jouw inbreng en/of jouw eigen ideeën worden bij ons erg gewaardeerd!

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan vandaag je CV en motivatiebrief naar: klantenservice@brandeal.nl