-->

Stagiair(e) Internet Marketing (HBO)

Brandeal is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in E-commerce op het gebied van mode. Voor onze webshop zijn wij wegens groei per direct op zoek naar een ambitieuze:

Ben je een aanpakker en energiek op zoek naar een stage waar je voldoening uithaalt? Op een plek waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen omdat je omringd wordt door enthousiaste mensen? Dan is Brandeal jouw op het lijf geschreven. Van online media campagnes, internet marketing of samenstellen van pakkende teksten voor Social Media, hier krijg je de kans om te laten zien wat je kan.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Uitvoerende taken op het gebied van de website (verschillende mode webshops) en Social Media (o.m. Facebook, Twitter, Instagram), optimaal geïntegreerd binnen de lopende marketing, communicatie en online/offline campagnes. Het inpassen en aanpassen van de website waarbij enige CMS kennis van pas komt.

Google en andere zoekmachines zijn geen onbekende voor jou en je weet hoe potentiele klanten de weg naar onze websites kunnen vinden door middel van SEO, linkbuilding en SEA.

Het meedenken over reclame- en marketing uitingen en de opmaak hiervan via diverse Adobe programma’s. Het redigeren en schrijven van teksten en het bewerken van bestaande teksten. Daarnaast kun je ingezet worden voor het verrichten van overige werkzaamheden. De stage is een doe-stage. Een actieve houding, veel eigen input en veel zelfstandigheid horen hierbij.

 

FUNCTIE-EISEN:

– Je bent MBO-HBO student en op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 18 weken.
– Je voelt je prettig bij zelfstandig werken en streeft naar kwaliteit.
– Je streeft naar succes, bent pro-actief en je neemt verantwoordelijkheid voor het resultaat.
– Je hebt affiniteit met e-commerce/internet en mode. Kennis en ervaring is een pré, maar niet vereist.

 

ONS AANBOD:

Je wordt onderdeel van een jong en zeer ondernemend team. Een thuisbasis in Almere-Centrum. Een marktconforme stagevergoeding, stageduur in overleg
Zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Creativiteit en een interesse in mode wordt erg op prijs gesteld.

Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een jong, dynamisch, informeel en snelgroeiend bedrijf op het gebied van online media en mode. Creatieve vrijheid. Jouw inbreng en/of jouw eigen ideeën worden bij ons erg gewaardeerd!

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan vandaag je CV en motivatiebrief naar:  werkenbij@brandeal.nl