-->

Stagiair(e) Grafische Vormgeving

Brandeal is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in E-commerce op het gebied van mode. Voor onze webshop zijn wij wegens groei per direct op zoek naar een ambitieuze:

Stagiair(e) Grafische Vormgeving

Tijdens je stage houd je je bezig met een breed scala aan DTP en ontwerp activiteiten. Je helpt mee met de grafische werkzaamheden voor onze online en offline concepten.

Wie zoeken wij?

Je volgt een Grafische opleiding op MBO of HBO niveau (bijv. Grafisch Lyceum) en zoekt voor dit jaar een uitdagende meeloopstage voor minimaal 3 maanden waarbij je 4 of 5 dagen in de week aanwezig bent op ons kantoor in Almere. 

Je hebt ervaring met Mac OS,  MS Office, Adobe CS4/CS5 (o.a. Photoshop, Indesign, Illustrator), affiniteit met mode en social media, je bent zelfstandig, communicatief, pro-actief en creatief.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en zelfstandige stage in een omgeving met jonge en  enthousiaste collega’s bij een inspirerend mediabedrijf.

Een ambitieuze en snelgroeiende organisatie waarin eigen inbreng en initiatief vanzelfsprekend zijn.

                       
Nette stagevergoeding

De werkzaamheden;

- Vormgeving tbv de verschillende online concepten en websites
- Ondersteuning van online  en offline marketing campagnes
- Ontwerpen tbv verschillende social media kanalen

Interesse?

Vind jij het een uitdaging om stage te lopen bij een klein en snel groeiend internetbureau en ben jij creatief, communicatief en ambitieus? 

Heb jij werken in teamverband en informele omgangsvormen hoog in het vaandel staan, er is veel ruimte voor eigen initiatief, kennisverbreding en een grote mate van zelfstandigheid 

Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV (portfolio) naar:  werkenbij@brandeal.nl